2Envision, Reeuwijk

2Envision
Leermos 20
2811 GW Reeuwijk
Zuid-Holland

Beschrijving

Gecrashte computer, of andere computerhulp nodig? Wij regelen het! 2E Komt aan huis voor alle computerproblemen, zowel zakelijk als particulier. Veel voorkomende problemen zoals een trage computer of een niet werkende printer zijn snel opgelost. Ook als uw computer volledig gecrasht is kunnen we hier altijd iets aan doen.
Onze focus ligt bij het oplossen van problemen en stroomlijnen van IT processen. Hierbij kunt u denken aan eenvoudige netwerk- & hardwareproblemen, maar ook aan het doorlichten van uw Cyber Security profiel.
Snelle vraag? Snel antwoord! Wij bieden op alle gebieden hulp, of dit nu een reparatie is of een simpele vraag. Uiteraard komen wij graag op locatie naar u toe, over het algemeen is dit in de regio Gouda (Reeuwijk, Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen ed.) maar ook in de rest van de randstad bieden wij hulp!


Gedetailleerde beschrijving:
2Envision is opgezet door mij (Nick Gerritsen) na bijna 5 jaar ervaring in IT-support. De laatste 3 jaar heb ik dit professioneel gedaan waarna ik in 2016 mijn eigen zaak heb geopend.

Onder het mom van “Beter goed gejat dan slecht bedacht” haal ik graag de Coolblue mentaliteit erbij; “Elke dag een beetje beter”. Heel eenvoudig, maar dit gaat bij een hoop organisaties nog wel eens de mist in. Denk maar aan de “€1, - per gesprek” telefoonnummers, of abonnementskosten om een afspraak te kunnen maken. Iedereen kent ook wel de “we plaatsen u even in de wacht” waarna je na 15 minuten iemand aan de lijn krijgt die je doorverbindt met de volgende medewerker.

Daarom is de missie van 2Envision om al haar klanten directe hulp aan te bieden, of dit nu om slecht wifi gaat of een volledig gecrashte pc. Soms kan het natuurlijk ook zijn dat er een onderdeel stuk is of dat de hele pc moet worden vervangen. Vaak worden klanten in zo’n geval doorverwezen naar het volgende bedrijf met een “advies”, niet bij ons! Desgewenst bouwen wij een nieuwe PC voor u en zetten wij meteen alle gegevens over. Hierna installeren we alles direct bij u thuis en lopen we samen door het nieuwe systeem om direct uitleg te geven.
Het vervangen van kapotte onderdelen is ook geen enkel probleem, in sommige gevallen kan dit zelfs ter plekke worden gedaan. Is dit niet het geval dan halen wij de PC op en brengen wij hem na reparatie tot in uw huis weer terug.

Kortom: 2Envision ontzorgt!
Trefwoorden:
Computerhulp, Computer Reparatie, Computerhulp aan Huis, Computerhulp Gouda, Computer Reparatie Bodegraven, Computer Reparatie Gouda, Computer Reparatie Reeuwijk, Computerbouw, Computerhulp Bodegraven, Computerhulp Reeuwijk
Beschikbare betalingsmethoden
 • Maestro
  Maestro
 • Master Card
  Master Card
 • Visa
  Visa
 • Bank Transfer
  Bank Transfer
2Envision zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor 2Envision!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Facebook

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. KONINGIN WILHELMINASTRAAT 25
  2811 TT  Reeuwijk
 2. BUNCHESTRAAT 37
  2811 SK  Reeuwijk
 3. FOKKERSTRAAT 22D
  2811 ER  Reeuwijk
 4. Emmakade 154
  2411 JJ  Bodegraven
 5. GROENE ZOOM 87
  2411 SM  Bodegraven
 6. HAASTENBURG 94
  2804 VD  Gouda
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken